Tothom té la clau dels ODS: ADRINOC inverteix en salut i en benestar d’acord amb l’ODS 3

Data Publicat a General

En un context com l’actual, en què la salut i el benestar estan a l’agenda mediàtica i pública des de fa mesos, l’ODS 3 agafa importància i s’omple de significat. Si bé en el context territorial en què ens trobem, amb una sanitat pública que dona bàsica a tota la ciutadania i on les condicions sanitàries i higièniques són bones, cal preguntar-se de quina manera es pot millorar la situació.

Des d’ADRINOC es coordina el projecte Activitats Eqüestres, que promociona i difonent les Teràpies Assistides amb Cavalls, que vol ajudar al desenvolupament físic i cognitiu de les persones. Amb aquest projecte es dona suport a la comunitat que duu a terme aquestes teràpies, que poden ajudar a la ciutadania en desenvolupar la salut i el benestar que promou l’ODS 3.

Per la seva banda, els ajuts LEADER, al propiciar un sector agroalimentari més innovador, ajuda a reduir el nombre de químics perillosos en els productes del sector. A més, aposta per projectes i inversions que afavoreixin les energies renovables i l’ús de substàncies no contaminants, de manera que es redueix el perill de contraure malalties causades per la pol·lució.

En aquesta mateixa línia, la promoció de les energies renovables que duu a terme el projecte ENFOCC, ajuda a la salut de tothom, a part de la del planeta.

També en el marc dels ajuts LEADER, s’ha propiciat la creació o inversió en centres de salut o benestar personal, com centres de fisioteràpia, centres per a la gent gran i també en centres esportius. Així doncs, amb aquestes inversions s’ha millorat l’oferta de serveis relacionats amb la salut per a la població de la zona d’influència d’ADRINOC.

La salut és cosa de tots, i per tenir una societat sana, ens hem de cuidar a nosaltres i al medi ambient. Afavorir al consum local, apostar per una alimentació sana, o ajudar a mitigar el canvi climàtic són accions que es poden prendre per afavorir la salut de tothom i així assegurar el benestar de la població. Des d’ADRINOC tenim present que tots tenim alguna manera de fer un món millor, i els ODS són una manera col·legiada de fer-ho a escala global. Estigues atent a les xarxes per saber què fa ADRINOC per garantir una educació de qualitat!

One thought on “Tothom té la clau dels ODS: ADRINOC inverteix en salut i en benestar d’acord amb l’ODS 3

Comments are closed.