Tothom té la clau dels ODS: ADRINOC aposta per la reducció de la càrrega contaminant dels rius per l’ODS 14

Data Publicat a General

El territori d’influència d’ADRINOC no inclou zona costanera i, per tant, l’ODS 14, vida submarina no l’afecta de prop. Això, però, no vol dir que ADRINOC pugui desvincular-se’n, perquè tothom pot posar fil a l’agulla per aconseguir tots i cadascun dels ODS.

En les zones interiors, el més important per contribuir a la vida submarina és reduir l’aportació de càrrega contaminant als rius i emissaris, així com reduir el volum de residus. Per fer-ho, ADRINOC ha apostat per diversos projectes que pretenen ajudar-hi.

Per una banda, la formació en RSE és vital per la reducció dels residus. És quan les empreses són conscients de la importància de reduir els residus i de reciclar-los correctament que es fan els majors canvis. En aquestes formacions, amb altres temes, es posa especial èmfasi en aquest aspecte.

També des dels Ajuts Leader s’intenta posar el focus en aquest aspecte. De fet, aquests ajuts porten implícits la formació en RSE. A banda, també intenten aportar a les empreses una mirada sostenible, advocant per la gestió responsable dels recursos i dels residus.

Aquests aspectes per garantir la vida submarina són vitals per a tothom. És molt important que tota la societat vagi a l’una per garantir la vida submarina, així com ho és garantir la vida terrestre. Segueix ADRINOC a les xarxes socials per no perdre’t què fem des d’ADRINOC per l’ODS 15!