Tothom té la clau dels ODS: ADRINOC advoca per crear institucions eficaces, responsables i transparents per l’ODS 16

Data Publicat a General

Tot i la importància del medi natural i dels ecosistemes que s’ha tractat en anteriors ODS, cal no oblidar-se de la repercussió que té sobre les persones el fet de no tenir un entorn de pau, justícia i amb unes institucions sòlides, l’ODS 16.

ADRINOC, tot i el seu petit abast, intenta ajudar a aquest objectiu a través, principalment, del projecte estratègic Resiliència Territorial. Per fer-ho, se centra en la col·laboració entre l’administració pública, el sector privat i la ciutadania, promovent unes institucions al costat del ciutadà, que són responsables d’escoltar-lo i de vetllar pel seu bé, apropant i fent més transparent aquestes institucions.

ADRINOC té la convicció que amb un territori autosuficient i amb una administració que l’ajudi, la pau, la justícia i les institucions sòlides seran inevitables. És vital, doncs, dotar d’instruments als diferents actors del territori per poder construir una vida més justa per als seus habitants i pel planeta, però cal fer-ho en consonància i d’acord amb tot el territori, ja que construir un territori resilient només es pot fer quan tothom suma.

Aquesta unitat que es necessita entre els actors per dur a terme l’ODS 16, és, precisament, el que demanen l’ODS 17, aliances pels ODS. Segueix ADRINOC a les xarxes socials per descobrir quines aliances ha teixit!

One thought on “Tothom té la clau dels ODS: ADRINOC advoca per crear institucions eficaces, responsables i transparents per l’ODS 16

Comments are closed.