ADRINOC promou un taller sobre els mercats agroalimentaris i el comerç local al Ter-Brugent

Data Publicat a Notícies

El proper 18 de desembre ADRINOC, amb la col.laboració de la Universitat de Girona, realitzarà un taller participatiu sobre mercats i comerç local a la zona del Ter-Brugent que tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de La Cellera de Ter.

Aquest taller preveu enfocar els reptes de present i futur dels mercats municipals del Ter-Brugent (Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, Amer, La Cellera, Anglès, Sant Julià del Llor i Bonmatí). L’objectiu del taller és identificar estratègies relacionades amb el desenvolupament del comerç local  i els mercats setmanals i establir tota una sèrie de reptes que es puguin aplicar tant a nivell municipal, com regional. El taller  segueix un esquema amb quàdruple perspectiva, amb participació del  sector públic, associacions , sector privat i sector educatiu. Les qüestions seran  plantejades a nivell local i regional, reunint requisits al voltant de la gastronomia, el turisme i el desenvolupament rural.

El taller va dirigit a tots els actors públics i privats (paradistes, comerciants, etc.) interessats en la promoció i millora dels mercats de proximitat i dels productes de km0. La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia al telèfon 972 27 16 00 o al correu electrònic: eferrer@adrinoc.cat

Més informació al programa de la jornada.