Seminari de presentació del projecte “Camins de Sant Miquel”

Data Publicat a Noticias

El proper divendres 9 d’octubre de 2020 tindrà lloc un seminari de descoberta de les oportunitats turístiques dels camins vinculats al projecte de cooperació europea Camins de Sant Miquel al qual participa ADRINOC des de 2018.

Per al sector turístic els camins són vistos com un nou potencial per als territoris. La descoberta del patrimoni natural i cultural dels territoris a través del senderisme fa que, cada vegada més, es potenciïn els camins com a espais de coneixement i de posada en valor dels territoris. I és en aquest sentit que neix el projecte Camins de Sant Miquel.

L’objectiu del projecte de cooperació Camins de Sant Miquel és unir els espais patrimonials dedicats a Sant Miquel que hi ha a Europa. Es tracta de dur a terme activitats conjuntes que permetin associar els llocs dedicats a Sant Miquel seguint les següents directrius:

– Valorització del patrimoni i els itineraris vinculats a aquest patrimoni

– Promoció de l’economia turística

– Consolidació de la identitat europea de Sant Miquel

El grup Leader italià GAL Escartons et Valli Valdesi, un dels grups participants al projecte de cooperació, proposa enguany un seminari virtual obert a tothom, tant touroperadors com turistes, per tal de donar a conèixer el projecte i els territoris participants, i així aconseguir la implicació de més agents del territori en la difusió i posada en valor dels espais patrimonials europeus vinculats a la figura de Sant Miquel.

El seminari començarà amb la descoberta dels diferents grups participants del projecte i dels diferents espais patrimonials implicats. També es donaran a conèixer diferents iniciatives territorials de posada en valor d’aquests territoris. Posteriorment, s’iniciaran diferents taules de treball temàtiques (obligatori inscripció prèvia). I per acabar es farà una posada en comú i un torn obert de paraula, per tal de poder així acabar amb un treball conjunt de promoció dels espais.

Per a més informació, consulta aquí el PROGRAMA i l’enllaç web del grup coordinador sobre la informació del seminari: https://www.evv.it/webinar-cammino-s-michele-9-ottobre-2020/ i https://www.facebook.com/events/652383389020979

Per a la participació al seminari cal inscripció prèvia al següent link: https://bit.ly/34eYJxQ

Per a informació complementària: info@adrinoc.cat