Reunió de treball a les Garrigues sobre els paisatges agrícoles com a actiu pel territori

Data Publicat a Notícies

Per tercer any consecutiu l’Observatori del Paisatge organitza una reunió de treball per parlar d’experiències de planificació i gestió del paisatge en l’àmbit local. 

La primera reunió, que es va portar a terme el maig de 2016, va permetre que diverses entitats i institucions que treballen el paisatge en l’àmbit local es coneguessin, intercanviessin les seves experiències i posessin sobre la taula l’interès de treballar conjuntament. La segona reunió de treball, al 2017, va tractar la implicació ciutadana i dels actors en el desenvolupament de les cartes i els plans de paisatge, entre altres iniciatives de planificació del paisatge en l’àmbit local. A més, la trobada també va servir per plantejar la idoneïtat de crear una xarxa com a espai d’intercanvi, debat i treball col·lectiu sobre el desenvolupament de les diverses iniciatives locals de paisatge que es desenvolupen a Catalunya.

La reunió d’enguany pretén donar a conèixer el valor dels paisatges agrícoles com a actiu desenvolupador d’un territori. En la taula rodona sobre “Experiències de gestió de paisatges agrícoles en l’àmbit local” hi participaran Ferran Mestres, del Fòrum Agrari del Priorat; Christelle Frau, tècnica del Parc Natural Regional del Pirineu Català; i Albert Puigvert, gerent d’ARCA, la xarxa de grups Leader de Catalunya.

Us convidem a assistir-hi. Podeu descarregar-vos el programa de la jornada aquí.