ATENCIÓ, JORNADA POSPOSADA! La Garrotxa, territori resilient?

Data Publicat a Notícies

ATENCIÓ: LA JORNADA S’HA POSPOSAT. TINDRÀ LLOC DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DE 2018. SI VOLEU, PODEU RESERVAR PLAÇA IGUALMENT I US AVISAREM QUAN HAGUEM CONCRETAT LA NOVA DATA.

 

El proper dimecres 8 de novembre al matí tindrà lloc la jornada de resiliència territorial “La Garrotxa, territori resilient?” a la Sala Torín d’Olot. A la tarda hi haurà els tallers participatius a Can Monsà.

Aquesta jornada introdueix la resiliència territorial, un concepte que permet afrontar reptes socials, econòmics i ecològics d’una forma creativa i que ajuda a un territori a tenir la capacitat per a suportar pressions i influències externes o locals, reorganitzar-se i aprendre de cara al futur de manera que possibles futures crisis tinguin un efecte mínim sobre el territori, la seva població i el seus recursos.

La resiliència es defineix com la capacitat d’adaptar-nos als canvis. En un moment com l’actual, necessitem agilitat i flexibilitat a l’hora de crear les estratègies institucionals, municipals i organitzacionals més adients. La resiliència aporta un marc multidisciplinar per a analitzar i resoldre les qüestions del dia a dia, innovant estratègies capaces de convertir problemes en oportunitats i fortaleses.

En aquestes jornades de resiliència territorial s’exposaran casos concrets de les comarques de La Garrotxa i la Ribera Alta, per compartir experiències i coneixement. Així mateix, es crearan taules de treball per a indagar sobre el concepte de resiliència territorial i els seus principis bàsics.

Descarrega’t aquí el programa de la jornada: PROGRAMA.

Inscripcions a: https://fes.olot.cat/que-fem/cursos/la-garrotxa-territori-resilient/

Garrotxa resilient_ajornada