La Cúpula de Gustum arriba al territori d’ADRINOC

Data Publicat a Notícies

foto cupula webEs tracta d’una proposta educativa integral que té per objectiu posar en valor la producció agroalimentària de l’àmbit rural a Catalunya a través dels productes de proximitat que s’elaboren, el paisatge que generen i l’impacte que tenen en l’economia i tradicions del territori.

El territori d’ADRINOC comptarà amb la Cúpula aquest mes de febrer. El dia 6 de febrer La Cúpula de Gustum visitarà Anglès i el 7 Amer, on coincidirà amb la inauguració de l’exposició sobre mercats del Ter-Brugent que comptarà amb la trobada de diferents instituts i alcaldes d’aquesta zona per explicar els resultats dels estudis realitzats sobre els mercats locals d’aquest territori. Aquest estudi s’ha liderat des de la UdG i ha comptat amb la col·laboració d’ADRINOC.

El dissabte 24 de febrer, la Plaça del Mercat d’Olot acollirà La Cúpula de Gustum per tal que les famílies i el públic en general puguin conèixer el valors dels productes de proximitat.

El projecte està coordinat per l’Associació Leader de Ponent i ADRINOC hi col·labora en el marc dels projectes de cooperació dels grups Leader. L’objectiu del projecte és promoure el desenvolupament econòmic del territori a partir de la promoció del producte local artesà i de qualitat en sinergia amb altres sectors econòmics com la restauració, el turisme i el petit comerç. Un dels eixos d’actuació de Gustum, i en el qual s’emmarca La Cúpula, és incidir en les escoles per fer pedagogia del valor de la producció agropecuària en l’àmbit rural.

Podeu consultar tota la informació del projecte a: https://www.gustum.org/projecte/la-cupula-gustum/