La Campanya promocional dels comerços locals del Collsacabra “COMPRA AL POBLE, TRIA COLLSACABRA!” es va presentar en els actes de la Festa Major de l’Esquirol

Data Publicat a Notícies

Sota l’eslògan “COMPRA AL POBLE, TRIA COLLSACABRA! comença la campanya promocional de comerços locals del Collsacabra.

El tret de sortida de la campanya va ser el passat 10 d’agost amb una presentació emmarcada amb els actes de la festa major de Cantonigròs i l’Esquirol. La Regidora de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de l’Esquirol, Sílvia Grau, i representants de Cabrerès Associació de Comerciants (CAC) van ser els encarregats d’explicar la nova campanya que pretén donar un impuls a un sector molt castigat últimament.  La Regidora destaca la importància de donar valor a la figura dels comerciants: “Els comerciants són un element clau per donar servei al poble i generar un valor econòmic però també social”. Segons el president de CAC, Albert Codina, “cal valorar la importància del rol que té el comerç local. El comerç és molt més que un intercanvi de productes. Donem un servei acurat, personalitzat i proper a les persones. Donem suport als ramaders i productors. Per això es necessita el recolzament dels nostres veïns”.

Aquesta campanya té com objectiu incentivar a la població a comprar en els comerços locals. A través del foment del comerç de proximitat, s’enforteix el vincle existent entre el consum dels productes locals i els ciutadans.

Presentant tres tiquets de compra de qualsevol dels comerços locals adherits a la campanya s’aconseguirà una bossa de roba plegable.

La campanya té el seu origen en el projecte de cooperació GUSTUM, liderat pel grup d’acció local Leader-Ponent, on ADRINOC hi participa. En la campanya també hi col·labora l’Ajuntament de L’Esquirol, L’Ajuntament de Tavertet, L’Ajuntament de Rupit i Pruit i Cabrerès Associació de Comerciants (CAC).

L’enllaç de la notícia a la premsa local clicant aquí.