Jornada Tècnica “El sector del cavall d’oci a les zones rurals”

ADRINOC, en el marc del projecte d’Activitats Eqüestres organitza la jornada tècnica, El sector del cavall d’oci a les zones rurals que tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre al Teatre Municipal de La Cellera de Ter.

Arran del Consell d’Experts en Activitats Eqüestres celebrat el passat mes de març a Manresa, es van identificar un ventall de temàtiques que han estat el punt de partida per a la realització de les ponències que tindran lloc en aquesta jornada. Principalment, la jornada va dirigida a propietaris i professionals de centres eqüestres amb l’objectiu de fer extensius els seus dubtes i inquietuds als tècnics i experts d’aquest sector.

La jornada durarà tot el dia i comptarà amb ponències molt diverses des de caire més tècnic com ara, normativa, regulació i identificació d’èquids que aniran a càrrec de tècnics dels Serveis d’Ordenació Ramadera del DARP, fins a ponències de caire més informatives com ara, la formació en el sector eqüestre i la importància de l’associacionisme a càrrec de reconeguts professionals del sector. Durant el transcurs de la jornada també es comptarà amb la presentació de tres casos d’èxit d’empreses de la vessant esportiva, turística i social-terapèutica del sector eqüestre.

El sector del cavall d’oci a Catalunya, és un sector ampli i divers amb bones perspectives de desenvolupament, especialment en l’àmbit rural. Per aquest motiu, ADRINOC aposta per impulsar i promocionar les potencialitats que presenten els centres eqüestres i identificar possibles sinergies dins el propi sector.

El projecte estratègic d’Activitats Eqüestres liderat per ADRINOC va néixer el 2016 i té per objectiu identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica, per al foment del sector eqüestre com una activitat sostenible i integradora a l’econòmica a les zones rurals.

Jornada gratuïta però cal inscripció prèvia a través de la web d’Adrinoc, correu electrònic a equestre@adrinoc.cat , o bé per telèfon al 972 27 16 00 – ext.2

T’hi esperem, apunta-t’hi!

Programa de la jornada

Inscripcions