Jornada de formació “Primers auxilis en cavalls: signes de salut i malaltia en èquids”

Data Publicat a Notícies

COMPLET!  INSCRIPCIONS TANCADES  !!!

El proper dilluns 12 de novembre, ADRINOC organitza una jornada de formació al centre hípic Poni Club Girona de Sant Gregori (Gironès). Aquesta formació té per objectiu conèixer de primera mà com actuar i quines cures aplicar als cavalls en cas de malaltia i/o accident. 

Aquesta jornada tècnica va adreçada a professionals i amants dels cavalls que volen tenir unes nocions bàsiques en primers auxilis en cas d’urgència. La primera part de la jornada dedicada als primers auxilis permetrà identificar els passos a seguir en urgències veterinàries, la farmaciola necessària i les primeres accions a fer en cas de còlics i ferides fins a l’arribada del veterinari. La segona part de la jornada tindrà una part més pràctica, basant-nos en l’administració de medicaments, embenats i detecció de signes de salut i malaltia.

Aquesta formació s’emmarca dins el projecte de cooperació Activitats Eqüestres, una activitat econòmica en zones rurals liderat per ADRINOC i té per objectiu identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica, per al foment del sector eqüestre com una activitat econòmica a les zones rurals.

Programa de la jornada. Jornada gratuïta però cal inscripció prèvia a través d’ADRINOC: Tel.: 972 27 16 00- A/e: eferrer@adrinoc.cat.