Jornada de formació: Millora de la comunicació i les intervencions psicoterapèutiques amb cavalls

Data Publicat a Notícies

El dijous 7 de juny a GSIS HÍPICA CAN TAIÓ de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), tindrà lloc la jornada de formació Millora de la comunicació i les intervencions psicoterapèutiques amb cavalls.

Aquesta jornada tècnica adreçada a especialistes en teràpies assistides amb cavalls i a persones interessades en aquestes intervencions, pretén donar eines per tal de millorar la comunicació amb els cavalls de teràpia i alhora facilitar eines i estratègies de treball en les intervencions psicoterapèutiques.

La primera part de la jornada estarà dedicada a la comunicació amb els cavalls amb l’objectiu de permetre ampliar la visió per tal de millorar la nostra connexió amb ells i entendre i interpretar les seves reaccions.

La segona part de la jornada estarà dedicada a ampliar les tècniques o intervencions específiques amb infants i adolescents i en el seu treball en grup.

Jornada gratuïta, però cal inscripció prèvia abans del dimarts 5 de juny indicant nom, cognoms i número de DNI trucant al telèfon 972 27 16 00, o bé per correu electrònic a eferrer@adrinoc.cat.

Programa de la jornada.