Jornada de formació “Comunicació 2.0: màrqueting, comercialització i xarxes en centres eqüestres”

Data Publicat a Notícies

El proper dilluns 16 d’abril de 2018 al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer de Figueres, es realitzarà una jornada de formació de comunicació 2.0 adreçada als centres eqüestres, empreses relacionades amb el món eqüestre i empreses turístiques de l’entorn rural.

La jornada té per objectiu donar a conèixer el màrqueting digital a través d’eines com ara  l’entorn web, Facebook i Instagram i altres recursos online gratuïts. Durant la formació es realitzarà una pràctica per ensenyar als assistents a crear el seu anunci personalitzat, des del cartell fins al disseny de la campanya.

Aquesta formació s’emmarca dins el projecte de cooperació Activitats Eqüestres, una activitat econòmica en zones rurals liderat per ADRINOC i té per objectiu identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica, per al foment del sector eqüestre com una activitat econòmica a les zones rurals.

Per assistir a la formació es recomana als assistents portar ordinador o tauleta per a poder realitzar la part pràctica de la jornada. Aquesta jornada és gratuïta però cal inscriure’s abans del 12 d’abril a través d’ADRINOC trucant al telèfon 972 27 16 00 o bé enviant un correu electrònic tot indicant nom, cognoms, correu electrònic i DNI – A/e : eferrer@adrinoc.cat.

Descarregueu-vos el programa, aquí.