Formació per a empreses i emprenedors

Data Publicat a Notícies

Aquest mes de novembre ADRINOC ha previst un ampli ventall de formacions per tal de donar suport a les empreses i els emprenedors del territori Leader. 

Una de les funcions principals d’ADRINOC, en paral·lel a la de la gestió i tramitació dels ajuts Leader al seu territori àmbit d’actuació, és la de fer progressar projectes empresarials o professionals que tinguin com a base una gestió responsable, així com la de generar oportunitats de futur per a les persones del territori per tal d’aconseguir un nivell de desenvolupament econòmic, d’ocupació i de benestar sostenible. Per això un dels seus objectius és facilitar suport tècnic, assessorament i formació a les empreses i les persones emprenedores del seu territori.

És per aquest motiu que aquest mes de novembre s’han previst diferents formacions arreu del territori. Dues d’elles tractaran el tema del màrqueting digital i una tercera es centrarà en la redacció de la memòria de sostenibilitat. Podeu trobar aquí informació més concreta de cada una d’elles:

 

  • Divendres 25 de novembre, Figueres, Com elaborar una memòria de sostenibilitat. PROGRAMARSE-BENEFICIS

Aquesta jornada formativa té com a objectiu conèixer l’elaboració de la memòria de sostenibilitat per part d’empreses i emprenedors, i fer que aquests tinguin les eines necessàries per a la seva redacció. La memòria de sostenibilitat permet recollir totes les actuacions que realitza l’empresa per a la millora contínua d’aquesta en els tres àmbits de la seva gestió; àmbit econòmic, ambiental i social, la qual cosa també li permet tenir uns indicadors comparables i avaluables.

 

  • Dilluns 28 de novembre, Sant Gregori, Màrqueting digital: com fer visible la meva empresa a Internet. PROGRAMA

comunicacio marquetingAquest curs ha de permetre posar a l’abast de les empreses les claus per cultivar la seva relació amb el món digital de forma més professional. Ens permetrà adquirir coneixements bàsics de web i posicionament per treure el màxim rendiment a la nostra web. També parlarem del butlletí  electrònic; la millor eina per convertir als nostres subscriptors en clients potencials. I finalment, concretarem les nocions bàsiques que hem de conèixer per ferho bé a les xarxes socials.

 

  • Dimecres 30 de novembre, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Noves eines de màrqueting per a empreses i emprenedors de zones rurals. PROGRAMA 

marqueting digitalAquesta sessió formativa té per objectiu donar a empreses i emprenedors les eines necessàries per a arribar als seus clients i als consumidors en general. Permetrà conèixer les diferents eines de comunicació a la xarxa per a treure’n el màxim rendiment, entendre quin perfil tenen els usuaris de les xarxes socials i poder identificar en quins perfils concrets s’ha d’adreçar la política comercial i de màrqueting. Per últim, s’exposaran exemples de bones pràctiques en matèria de màrqueting digital aplicats per altres empreses i/o territoris.