Formació: “Fem territori sostenible. El compromís de les empreses amb la gestió responsable”

Data Publicat a General

ADRINOC, en la seva estratègia de prioritzar empreses compromeses amb el territori, va establir com uns dels criteris de selecció de projectes, entre d’altres, la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), entesa des de l’òptica de la gestió econòmica, social i ambiental.

El punt principal de l’estratègia consisteix en esdevenir un territori glocal a partir de la resiliència territorial i de la innovació social i empresarial, treballant sempre en el marc de la Responsabilitat Social Territorial des d’una perspectiva transversal. D’aquesta manera, es vol posar èmfasi en el foment de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) tant pel que fa en el si de les activitats econòmiques, com en el marc de relació entre les entitats públiques i privades del territori.

És per aquest motiu que des d’ADRINOC hem organitzat la jornada “Fem territori sostenible. El compromís de les empreses amb la gestió responsable”. Vols saber com pots contribuir des de la teva empresa a construir un territori més sostenible? Vine a saber més sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible: una iniciativa internacional que és una guia per a les empreses compromeses amb una gestió ètica i sostenible.

La sessió formativa online tindrà lloc el dijous 29 de setembre de 10 a 12 hores. Durant la sessió s’explicarà el sentit estratègic de la gestió responsable i es donaran a conèixer experiències reals d’empreses que han apostat decididament per una gestió sostenible.

Objectius de la formació:

  • Prendre consciència de la importància de gestionar de forma sostenible.
  • Facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències.
  • Crear vincles entre les entitats participants per facilitar el seu coneixement i la cerca d’oportunitats de col·laboració.
  • Guanyar resiliència territorial per fer front a nous contextos i els reptes de futur.

Consulta el programa de la jornada.

Us animem a participar-hi!