EUSKADI VISITA LA GARROTXA

Data Publicat a General

visita_euskadiUna quinzena de polítics, tècnics i productors d’Euskadi han visitat aquesta setmana la Garrotxa, en el marc d’un projecte finançat per la vicecancelleria de desenvolupament rural del Govern Basc. Al llarg de l’itinerari, han conegut diferents experiències de desenvolupament rural (públiques, privades i mixtes) i s’han entrevistat amb els diferents actors dels territoris (econòmic, social, polític i institucional).

A la Garrotxa, es varen entrevistar amb els representants de les entitats Fundació Privada Garrotxa Líder, ADRI-NOC i el Consell Comarcal de la Garrotxa, les quals impulsen i promouen de manera coordinada accions a favor del desenvolupament sostenible de la comarca, realitzant una breu exposició al llarg del dimarts al mati de les actuacions que estan duent a terme, mitjançant els ajuts LEADER en clau de responsabilitat social empresarial, RSE.

Per finalitzar, van visitar l’experiència de la SAT de la Vall d’en Bas i la Cooperativa la Fageda per conèixer un model de comercialització i agrobotigues.

Com a conclusió, es va valorar molt positivament l’intercanvi d’experiències, ja que, novament es pren la Garrotxa com a un model a seguir en RSE.