Catalunya Coworking Day 2016 a Móra d’Ebre

Data Publicat a Notícies

Aquest proper divendres 30 de setembre Móra d’Ebre serà l’escenari del Catalunya Coworking Day 2016, que s’erigeix com l’aparador de les noves tendències i reptes del sector, centrant-se aquest any a l’entorn rural gràcies a l’impuls del projecte Cowocat_Rural.

El projecte Cowocat_Rural és un projecte impulsat per vuit grups d’acció local catalans (Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques – grup coordinador-, Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya, Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, Associació Leader de Ponent, Consorci Leader Pirineu Occidental i Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central) i es desenvolupa en el marc dels projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya inclosos en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020 i està cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimetnació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader).

Aquest projecte pretén promoure l’emprenedoria a les zones rurals de Catalunya fomentant els valors del coworking i del teletreball entre professionals i emprenedors de diferents disciplines que tenen com a eix del seu treball les TIC. El projecte també dóna la possibilitat que potencials coworkers del territori no hagin de marxar a treballar fora del seu territori o que hagin de marxar el menys temps possible.

Cowocat_Rural és una iniciativa que va néixer el 2014 amb dos espais de coworking i actualment compta amb nou espais associats i uns altres quatre en procés de creació i consolidació. En aquests espais treballen més de 60 professionals amb perfils diversos i des del projecte s’organitzen diferents actuacions de dinamització i formació d’aquesta comunitat de coworkers. Al llarg d’aquest any el projecte també contempla la posada en marxa d’una eina digital per donar visibilitat als projectes que es desenvolupen en aquests espais de coworking rural.

I com a consolidació del projecte, aquest es donarà a conèixer el proper divendres en el marc del Coworking Day 2016, una jornada per donar a conèixer els centres de treball col·laboratiu del territori i promoure la col·laboració entre coworkers. Per això aquest any la jornada es durà a terme en un entorn rural, a Móra d’Ebre, per començar a obrir llaços de col·laboració entre els espais de coworking urbans i els espais de coworking rurals.

Us animem a participar-hi, serà una jornada molt interessant! Podeu descarregar-vos el programa de la jornada clicant aquí. I aquí us adjuntem el formulari d’inscripció: https://goo.gl/iFthaC

Aquí també podeu trobar les diferents localitzacions de la jornada: mapa