Convocatòria d’ajuts Leader 2021 oberta!

Data Publicat a Noticias

Fins a un 40% de subvenció per a la creació, ampliació o millora d’activitats econòmiques

A partir del 26 d’octubre i fins al 30 de novembre de 2021 es poden presentar sol·licituds dins la setena convocatòria d’ajuts Leader.

Avui dilluns 25 d’octubre s’ha publicat la convocatòria d’ajuts Leader per aquesta anualitat, amb una dotació prevista per a les empreses o persones emprenedores de l’àmbit territorial d’ADRINOC de 668.642,24€.

Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia en zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per crear, ampliar o millorar activitats econòmiques en els municipis integrats a ADRINOC. Aquests ajuts són convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER, que es promouen i gestionen a través dels Grups d’Acció Local, com és el cas de l’Associació ADRINOC.

ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, dona suport i assessorament a totes aquelles empreses i persones emprenedores que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader per crear, millorar i/o ampliar els seus negocis ubicats en qualsevol dels 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès adherits a l’entitat.

Des d’ADRINOC es fomentaran projectes d’inversió que creïn ocupació, que diversifiquin el teixit productiu de l’àmbit territorial, que estiguin promoguts per joves i que minimitzin el canvi climàtic d’acord amb els seus objectius estratègics, recollits en l’Estratègia de Desenvolupament Local d’ADRINOC, elaborada mitjançant un procés obert, participatiu i consensuat amb la ciutadania, les organitzacions i les entitats del territori.

Les persones que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al 30 de novembre de 2021 i podran contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts Leader, a Olot (972271600), a Figueres (972503088) i a través de info@adrinoc.cat.

Més informació a: https://adrinoc.cat/ajuts-leader/convocatoria-leader-2021/