Comunicat d’ADRINOC en relació a l’adopció de mesures pel coronavirus

Data Publicat a General

En data 14 de març el Reial Decret 463/2020,de 14 de març, va declarar l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19 i prorrogat pel Reial Decret 476/2020, de 27 de març. En aquest estat, es limita la llibertat de circulació de les persones establint que els ciutadans només poden circular per la via pública quan sigui imprescindible per realitzar determinades activitats i disposa la suspensió de tots els terminis administratius des de la seva entrada en vigor, el còmput dels quals continuarà en el moment en què perdi vigència l’estat d’alarma.

Considerant que, malgrat l’estat d’alarma, s’ha d’intentar garantir la continuïtat en la prestació dels serveis per afavorir en la mesura del possible un ràpid suport a les empreses i a l’economia local, es van establir mesures organitzatives per salvaguardar la salut i la seguretat dels ciutadans i dels treballadors en un marc de responsabilitat social per contribuir a l’alentiment de la propagació de la malaltia És per aquest motiu que, des del 16 de març de 2020, el personal d’ADRINOC realitza les seves funcions a distància teletreballant. 

Així doncs, tots els grups Leader catalans treballem per donar suport a les empreses del món rural en aquests moments tant incerts. I és per aquest motiu que tot i la nova situació provocada pel COVID-19, seguim amb la tramitació dels ajuts Leader, per continuar enfortint el teixit econòmic de les nostres zones rurals.

Ànims a tots i endavant. Ens en sortirem!

Us seguirem atenent als nostres canals de comunicació habituals no presencials: per telèfon al 972271600, al correu electrònic info@adrinoc.cat i a través de la seu electrònica del nostre web.