Civichub

Civichub és un programa de quatre mesos on s’estructuraran i desenvoluparan projectes relacionats amb l’apoderament de la ciutadania a través de la tecnologia. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través de Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la col·laboració d’ADRINOC i l’Ajuntament de Mieres, el programa es desenvoluparà al llarg de diferents caps de setmana, de setembre a desembre.

Aquest programa neix de la col·laboració entre Pandorahub, Ouishare i CHAPTER#2 com a fruit de la complementarietat i missió compartida: utilitzar l’emprenedoria com una eina de transformació econòmica i social.

Civichub es dirigeix a startups, organitzacions socials, especialistes i administracions públiques que treballaran conjuntament per trobar solucions tecnològiques a reptes cívics.

Aquells emprenedors interessats en participar, poden presentar la seva candidatura abans del 15 d’agost a www.civichub.org/preapply/softform.

 

L’objectiu principal de Civichub és treballar per apropar la ciutadania a la presa de decisions i involucrar-la en la implementació dels serveis, mitjançant formació en metodologies àgils de creació i gestió de projectes i formació especialitzada en processos i tecnologia descentralitzada.

 

El programa es desenvoluparà principalment al municipi de Mieres tot i que també es duran a terme sessions a Olot i altres espais de la comarca de la Garrotxa (Girona). La Garrotxa ha estat triada per dur a terme aquest projecte pel lideratge d’aquest territori en temes de processos participatius i la implicació de la ciutadania i organitzacions locals en la presa de decisions públiques.

 

Tota la informació sobre aquest programa de formació es troba a www.civichub.org i proposa la teva participació abans del 31 d’agost a www.civichub.org/preapply/softform.