Visita del Director General de Desenvolupament Rural a la Garrotxa

Data Publicat a General

drEl Director General de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, ha visitat aquesta setmana l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRI-NOC). En la visita, hi ha assistit també el nou Director Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Girona, Jordi Aurich.

El President d’ADRI-NOC, Joan Espona, i el gerent de l’entitat, Jordi Terrades, han presentat a la Direcció General les principals línies de l’estratègia de desenvolupament local que impulsa el grup d’acció local i que es fonamenten en assolir el manteniment en el temps d’un creixement harmònic del territori que busqui la complicitat amb els activitats econòmiques que s’hi desenvolupen.

Així mateix, la coordinadora del projecte de cooperació interterritorial “Gestió Sostenible Rural”, Susanna Alsina, ha informat al Director General dels principals impactes assolits pel projecte fins a la data, entre els quals destaquen la implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial a més de 100 empreses de Catalunya, Balears i Aragó.

Seguidament, el Director General va visitar les noves instal·lacions del Restaurant les Cols d’Olot, projecte subvencionat en el marc de l’Eix 4 Leader del Pla de Desenvolupament Rural de Catalunya 2007-2013 que aplica criteris de sostenibilitat (econòmic, social i mediambiental) en la seva gestió.