Oberta la presentació de candidatures al Programa d’incubació Civichub

Data Publicat a Notícies

L’objectiu principal de Civichub és treballar per apropar la ciutadania a la presa de decisions i involucrar-la en la implementació dels serveis, mitjançant formació en metodologies àgils de creació i gestió de projectes i formació especialitzada en processos i tecnologia descentralitzada.

Civichub es dirigeix a startups, organitzacions socials, especialistes i administracions públiques que treballaran conjuntament per trobar solucions tecnològiques a reptes cívics.

El programa es desenvoluparà principalment al municipi de Mieres tot i que també es duran a terme sessions a Olot i altres espais de la comarca de la Garrotxa (Girona). La Garrotxa ha estat triada per dur a terme aquest projecte pel lideratge d’aquest territori en temes de processos participatius i la implicació de la ciutadania i organitzacions locals en la presa de decisions públiques.

 

Tota la informació sobre aquest programa de formació es troba a www.civichub.org i proposa la teva participació abans del 15 d’agost a www.civichub.org/preapply/softform.