Jornada de formació: II part (La pràctica). Primers auxilis en accidents amb cavalls

Data Publicat a Notícies

Dilluns 14 de maig a les 10h tindrà lloc la Jornada de formació : II part (La pràctica). Primers auxilis en accidents de cavall.

Després de l’èxit de la I Jornada de Primers auxilis en accidents amb cavalls, ADRINOC ha  cregut oportú realitzar una II part (La pràctica) aquesta vegada serà  de caire més pràctic. No obstant, aquesta segona jornada estarà oberta a tothom independentment de si va assistir a la primera.

Les activitats eqüestres són una activitat esportiva, terapèutica i turística que pot representar un cert risc que cal minimitzar al màxim controlant diferents variables. Éssent conscients que es treballa amb un ésser viu a vegades imprevisible, és indispensable conèixer bé com actuar i reaccionar ràpidament davant un possible accident. Aquesta segona part de la  jornada tractarà se centrarà en la pràctica de diferents cures bàsiques en el moment de l’accident fins a l’arribada dels professionals sanitaris.

Aquesta formació s’emmarca dins el projecte de cooperació Activitats Eqüestres. Una alternativa econòmica i oportunitat en zones rurals liderat per ADRINOC i té per objectiu identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica, per al foment del sector eqüestre.

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia abans de divendres 11 de maig a través de: eferrer@adrinoc.cat (Tel.972 27 16 00 –A/e:Esther Ferrer) tot indicant nom i cognoms, correu electrònic i el vostre número de DNI.

Descarregueu-vos el programa, aquí.