Els estudiants del Grau d’Enginyeria Agroalimentària de la UdG visiten ADRINOC per conèixer de primera mà quines accions es fan en desenvolupament rural

Data Publicat a Notícies

El passat divendres 3 de novembre una delegació de 13 estudiants i professors del tercer curs del Grau en Enginyeria Agroalimentària de la UdG s’han reunit amb el gerent d’ADRINOC per tal de conèixer el programa Leader i com aquest afavoreix el desenvolupament rural. El gerent d’ADRINOC, Jordi Terrades, ha explicat als estudiants la situació del marc europeu i l’encaix del Leader, el funcionament d’aquests ajuts, els projectes de cooperació que l’associació està duent a terme, així com les diferents accions de dinamització que es porten a terme al territori.

Després de la trobada, i aprofitant la seva estada a la Garrotxa, els estudiants han visitat l’empresa Serrat Agrocuina (“Menja’m”), dedicada a l’elaboració i venda de plats precuinats seguint la cuina tradicional. Aquesta visita ha permès al grup d’estudiants poder conèixer de més a prop una experiència Leader, el funcionament d’una empresa de transformació agroalimentària i veure com es recuperen i promouen els productes locals de la zona.

visita serrat agrocuinavisita estudiants UdG