El proper 15 d’octubre, Dia Internacional de la Dona Rural

Data Publicat a General

El Dia Internacional de la Dona Rural es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals d’arreu. També per conèixer la seva decisiva aportació a la seguretat alimentària, especialment a través d’una preocupació, molt sovint manifestada, pel desenvolupament sostenible i les pràctiques ecològiques.

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l’Institut Català de les Dones, se suma a aquesta celebració amb l’organització d’una jornada que tindrà lloc el proper 15 d’octubre, a la sala d’actes del Departament d’Agricultura (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614), a les 9.30 h.

La restauradora i comunicadora sobre educació alimentària Ada Parellada farà la conferència marc de l’acte sota el títol De la taula amb hule a la taula amb ordinador: la importància tradicional de la dona com a transmissora del patrimoni culinari. L’acte comptarà també amb la presència de la secretària general del Departament, Bibiana Domingo, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell i la participació de la periodista especialitzada en gastronomia i alimentació Tana Collados, que moderarà una Taula d’Experiències de Dones que expressaran el millor de la bona gestió empresarial femenina en el món rural i marítim.

Consulteu el programa de la jornada a:

http://www20.gencat.cat/docs/DAR/DE_Departament/DE13_Politiques_dones/Documents/Fitxers_estatics/ProgramaJornada_20131015.pdf