Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa

Data Publicat a Notícies

Aquest curs pretén dotar els participants dels coneixements tècnics necessaris per poder gestionar diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge així com els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i conèixer la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions.

Actualment, la instal·lació de calderes de biomassa en els territoris rurals està creixent de forma massiva. No obstant això, no sempre els instal·ladors disposen de la formació necessària ni dels coneixements adequats. Així doncs, per cobrir aquesta mancança, des del projecte de cooperació ENFOCC “Energia, Forest i Canvi Climàtic”, coordinat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, i en el qual participa també ADRINOC, s’organitza un curs sobre la instal·lació de calderes de biomassa per a usos tèrmics.

Aquest curs, que es durà a terme al Centre Cívic de Navata (Espai Coworking), té una durada de 16 hores, repartides en sessions de 4 hores cada una (10, 12, 17 i 19 de maig) i finalitzarà amb la visita in situ a una instal·lació de biomassa. El curs NO té cost per l’alumne ja que està subvencionat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Si vols més informació del curs, clica al programa.

Per a inscripcions, clica aquí.

Per més informació podeu contactar amb els responsables del projecte ENFOCC al telèfon 972 70 44 99 (Eduard) o enviar un correu electrònic a eif@ripollesgesbisaura.org.