Anima’t i participa en la segona edició del Dia a Cavall!

Data Publicat a Notícies

ADRINOC juntament amb la col.laboració de la Federació Catalana d’Hípica, organitzarà el proper 16 de setembre de 2018 la segona edició del Dia a Cavall. L’edició d’enguany de Dia a Cavall estarà oberta a tot Catalunya degut al gran èxit obtingut en la seva primera edició.

Dia a Cavall s’impulsa en el marc del Projecte “Activitats Eqüestres: una alternativa econòmica i una oportunitat al medi rural” amb la missió d’identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants esportiva, social-terapèutica i turística, per al foment del sector eqüestre com una activitat de diversificació econòmica en l’àmbit rural.

Dia a Cavall és una jornada lúdica-festiva en la que diferents centres eqüestres de tot Catalunya obriran les seves portes al públic general de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu de donar a conèixer el món del cavall. Poden participar-hi tots els centres eqüestres, clubs d’hípica, centres de turisme eqüestre, d’equinoterpària i teràpies assistides amb cavalls i centres de coaching assistit amb cavalls sempre que compleixin tots els requisits establerts.

Aquesta jornada és una bona oportunitat i la millor manera de donar a conèixer els centres i les activitats que s’hi desenvolupen a persones que encara no coneixen el món del cavall, per a mostrar quins són els serveis que s’hi ofereixen i en què estan especialitzats. Tanmateix, és una bona manera d’incentivar el sector, de fer-lo créixer i de treballar conjuntament pel bé comú.

Per tal de poder participar en la segona edició del Dia a Cavall caldrà comunicar-ho a l’organització al correu electrònic: equestre@adrinoc.cat del 6 de març al 6 d’abril i facilitar tota la documentació requerida. Llavors, l’organització farà arribar als interessats un correu electrònic amb la fitxa d’adhesió que hauran d’omplir.

No s’acceptaran sol·licituds ni documentació fora de termini. Posteriorment, l’organització i el propi Departament d’Agricultura validaran les dades i confirmaran la participació dels centres (sempre i quan es compleixin tots els requisits).

Per a participar-hi, se sol·liciten una sèrie de requisits amb l’objectiu d’evitar l’intrusisme professional i afavorir els centres que tenen tots els permisos i desenvolupen els seus serveis amb la màxima professionalitat.

MOLT IMPORTANT: Abans de la inscripció, cal descarregar-se els requisits.

TERMINI PER APUNTAR-SE: 6 d’abril de 2018