ADRINOC relaciona la seva tasca amb els ODS

Data Publicat a General

 

Des d’ADRINOC iniciem una campanya relacionant les nostres tasques, projectes i accions amb els ODS de l’Agenda 2030 de l’ONU. La campanya s’inicia dimarts 28 de juliol i exposarà, fins al dia 25 de setembre, la relació entre la tasca realitzada i cadascun dels ODS. Des del dia 28 de juliol, cada setmana, publicarem a les nostres xarxes dos ODS i com es relacionen amb la tasca que duem a terme.

La campanya té per objectiu reivindicar la importància dels ODS i fer palesa la necessitat que tothom, des de qualsevol posició i en qualsevol context, té la clau per canviar el món, per fer que aquests objectius ambiciosos, que ens hem marcat entre tots, siguin una realitat.

La més petita de les accions pot significar un canvi significatiu en la vida de moltes persones i els ODS són una guia consensuada per fer-ho possible. Així, volem demostrar que qualsevol projecte o acció es pot dur a terme amb la mirada posada als ODS i a la cura del planeta i dels éssers vius que l’habiten.

Divendres 25 de setembre de 2020 farà cinc anys de l’aprovació dels ODS, que són objectius en vista l’any 2030. Amb l’aniversari dels cinc anys a les espatlles i la vista posada en aquests deu anys vista, és un bon moment per mostrar què hem fet pels ODS. És un bon moment per fer una mirada retrospectiva i exposar de quines maneres hem contribuït i estem contribuint en els ODS i en un món més sostenible a tots nivells.

També, però, és un bon moment per dur a terme un procés d’introspecció. Aquesta campanya ens ha de servir per fer autocrítica i veure quan i de quina manera hem fallat, en quins moments podríem haver tingut la vista posada als ODS i no ho hem fet, quines accions hauríem pogut dur a terme i hem obviat. Amb aquesta diagnosi, aconseguirem les eines i el coneixement per treballar més i millor amb els ODS i per a tothom. Amb aquesta autocrítica podrem construir el món que desitgem per al 2030.