ADRINOC promou la RSE amb dues formacions

Data Publicat a Noticias

ADRINOC, en la seva estratègia de prioritzar empreses compromeses amb el territori, va establir com uns dels criteris de selecció de projectes, entre d’altres, la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), entesa des de l’òptica de la gestió econòmica, social i ambiental.

La RSE, en un context com l’actual marcat per unes condicions dels mercats cada cop més globalitzats, es presenta com una via per assegurar la supervivència i competitivitat de les organitzacions. Es tracta d’una oportunitat per a les empreses i persones emprenedores que volen apostar per l’ètica, la transparència, els valors socials i la sostenibilitat. Aquestes organitzacions, a través d’una millor gestió, poden augmentar la seva competitivitat i maximitzar els seus impactes positius en tots els àmbits.

És per aquest motiu que des d’ADRINOC hem organitzat la jornada “Introducció a la Responsabilitat Social Empresarial”, adreçada a persones emprenedores i empreses del territori. Aquesta jornadaen format virtual, tindrà lloc el dimecres 17 de novembre i té com a objectiu avançar en el coneixement dels conceptes clau per a la integració de la RSE en la gestió de les organitzacions per tal de fer-les més competitives. Incorporar la sostenibilitat a la gestió empresarial i a les relacions amb els consumidors, la cadena de valor i la resta de grups de relació és un factor fonamental per incentivar la innovació, la diferenciació i la creació de valor compartit per a l’empresa i la societat civil. La sessió pretén facilitar eines útils amb l’objectiu d’aconseguir una visió global de la RSE en les empreses. Consulta el programa de la jornada.

En paral·lel a aquesta jornada, i per tal d’aprofundir més en aquests conceptes, des d’ADRINOC també s’ha organitzat un seminari tècnic “La sostenibilitat en les empreses del món rural”, que tindrà lloc el dijous 25 de novembre al Centre d’empreses de les Preses. L’impacte positiu de les bones pràctiques en RSE ens ha de servir per aconseguir una major competitivitat per a l’empresa. Per això hem de conèixer quines actuacions de sostenibilitat estem portant a terme i com les podem comunicar, perquè la sostenibilitat és sinònim de transparència i saber fer, i ens serveix per posicionar-nos en el mercat. Consulta el programa de la jornada.

Us animem a participar-hi!