ADRINOC presenta el seu projecte COL·LABORAxPAISATGE i diferents projectes turístics Leader a FITUR 2020

Data Publicat a General

ADRINOC ha estat present a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que ha tingut lloc a les instal·lacions de Fira de Madrid del 22 al 26 de gener. Aquest esdeveniment és una de les principals cites mundials de el sector i, com en edicions anteriors, la Red Rural Nacional -una plataforma per impulsar el desenvolupament rural- hi ha estat present a l’estand del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Quinze iniciatives dels grups Leader de tot Espanya han estat seleccionades per participar a la fira de turisme FITUR 2020, un esdeveniment de referència en el sector turístic. ADRINOC hi va participar el dissabte 25 de gener donant a conèixer tres iniciatives turístiques subvencionades amb els ajuts Leader i el seu projecte de cooperació “Col·laboraxPaisatge”.

Les iniciatives empresarials que s’hi han presentat són “El Bosc d’Ali Baba” i el “Càmping Bassegoda” de l’Alt Empordà, i “Cabanyes entre Valls” de la Garrotxa.

El Bosc d’Alí Baba”. Campament juvenil rural situat en plena natura i basat en la sostenibilitat i el respecte per l’entorn. Situat en un petit nucli de població, Sant Tomàs de Fluvià, amb menys de 50 habitants, que pertany al municipi de Torroella de Fluvià (Girona).

Càmping Bassegoda“. El Bassegoda Park és un petit càmping de muntanya situat a Albanyà (Girona). Els valors del càmping són, entre d’altres, la sostenibilitat i la contaminació lumínica. El càmping compta també en les seves instal·lacions amb un observatori astronòmic totalment automatitzat, que compta amb equips d’última generació, entre els quals destaca el telescopi més gran de la província de Girona i amb el qual realitza col·laboracions amb la NASA.

Cabanyes entre Valls“. Es tracta d’un allotjament rural que ofereix estades en cabanes als arbres situades en una gran finca amb unes vistes espectaculars sobre la Vall de Bianya (Girona). Aquest projecte combina els valors ecològics, la comoditat i el disseny per crear una aventura emocionant i memorable..

Finalment, el gerent d’ADRINOC va presentar el projecte de cooperació “Col·laboraxPaisatge, construccions de pedra seca”, una iniciativa que pretén valoritzar el patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari d’una gran part dels paisatges rurals de Catalunya i d’altres àmbits pròxims a la Mediterrània. Es tracta d’un projecte que pretén crear economia i desenvolupament rural i promoure la col·laboració entre l’administració, la ciutadania, el sector turístic, etc.