ADRINOC organitza la II Jornada Tècnica d’Activitats Eqüestres a Amer

Data Publicat a Notícies

ADRINOC, en el marc del projecte d’Activitats Eqüestres organitza la II Jornada Tècnica “Eines per millorar la connexió entre el cavall i la persona”. Aquesta jornada se celebrarà el dilluns 21 d’octubre a la sala Can Boles  d’Amer en horari de matí i tarda.

Arran del Consell d’Experts en Activitats Eqüestres celebrat el mes de juny a Vic, es van identificar un ventall de temàtiques que han estat el punt de partida per a la realització de les ponències que es tractaran en aquesta segona jornada. Principalment, la jornada va dirigida a propietaris i professionals de centres eqüestres, veterinaris, estudiants i públic interessat en el món eqüestre.

Enguany, la jornada està enfocada a oferir diferents eines als professionals de totes les vessants eqüestres perquè els serveixin de suport per a la millora en el contacte amb el cavall i el genet en el seu dia a dia. Durant el transcurs de la jornada també es comptarà amb la presentació de tres casos d’èxit d’empreses del sector eqüestre català.

La jornada es tancarà amb una taula rodona on es recolliran les conclusions entre els ponents i també es passarà el vídeo editat per ADRINOC sobre els “Beneficis de les pràctica eqüestre” que engloba totes les vessants: esportiva, social-terapèutica i turística.

El sector eqüestre a Catalunya, és un sector ampli i divers amb bones perspectives de desenvolupament, especialment en l’àmbit rural. Per aquest motiu, ADRINOC aposta per impulsar i promocionar les potencialitats que presenten els centres eqüestres i identificar possibles sinergies dins el propi sector.

El projecte estratègic d’Activitats Eqüestres liderat per ADRINOC va néixer el 2016 i té per objectiu identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica, per al foment del sector eqüestre com una activitat sostenible i integradora a l’econòmica a les zones rurals.

Jornada gratuïta però cal inscripció prèvia a través de la web d’ADRINOC, correu electrònic a equestre@adrinoc.cat , o bé per telèfon al 972 27 16 00 – ext.2

Programa de la jornada

INSCRIPCIONS TANCADES en data 16/10/19 per aforament limitat de la sala.