ADRINOC organitza la formació “Introducció als ODS”

Data Publicat a General

Els grups Leader de Catalunya, com a entitats que promouen el desenvolupament rural, estem treballant per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

A partir d’un treball iniciat fa temps amb el CADS, des d’ADRINOC s’han anat realitzant diferents actuacions al nostre territori Leader.

En aquests darrers mesos, hem relacionat tota la nostra tasca com ADRINOC als ODS.

En aquest enllaç podeu veure la campanya realitzada aquest estiu en motiu del cinquè aniversari:
https://adrinoc.cat/tothom-te-la-clau-dels-ods-la-campanya-dadrinoc-sacaba-el-compromis-segueix/

Us volem informar que des d’ADRINOC hem organitzat el curs “Introducció als ODS” on-line, a càrrec de l’especialista Sergi Rovira, que tindrà lloc els propers 16 i 29 d’octubre de 09:30h a 12:00h mitjançant l’eina Zoom.

Aquesta formació està adreçada tant a càrrecs electes o directius, com a tècnics de les organitzacions públiques o privades implicades en el desenvolupament local/rural del nostre territori.

És per això que us fem partícips d’aquesta iniciativa per tal de conèixer com es pot incorporar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible en la planificació organitzativa de les entitats per tal d’incorporar aquest nou marc internacional per a un millor alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible dels projectes i les actuacions que duen a terme.

Us podeu inscriure prèviament enviant-nos un correu a info@adrinoc.cat tot indicant-nos quin dels dos dies preferiu.