ADRINOC col·labora amb la 9a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya.

Data Publicat a Notícies

La Setmana de la Responsabilitat Social és una iniciativa que neix el 2010, en ple període de recessió i contra tot pronòstic, però que any rere any ha anat creixent en participació tant empresarial com de l’administració pública, el que demostra que la societat demana canvis. Tant les empreses com les administracions s’han de sumar i liderar aquest canvi cap al desenvolupament sostenible.

Objectius de la Setmana de la Responsabilitat Social

Promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, arribant fins a la ciutadania.

Posar en valor les empreses, que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible.

Fomentar l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC.

Facilitar les eines per implementar la RSC.

Aquesta jornada és una GRAN OPORTUNITAT per totes les organitzacions que volen posar en valor davant tota la societat les activitats relatives a la Responsabilitat Social i el desenvolupament sostenible en l’àmbit econòmic, social i ambiental.

Dins del marc de la Setmana, ADRINOC organitza la taula rodona El vincle territorial en la RSC durant la jornada del dia 25 d’octubre a Girona.