Jornada formativa “Eines i metodologies per a millorar la productivitat del teu negoci”

Data Publicat a Notícies

Vols millorar la productivitat del teu negoci? Necessites millorar la comunicació, tant interna com externa? Vols aprendre a organitzar-te millor tu i el teu equip? Optimitza els recursos i guanya en eficiència i eficàcia! Treballa col·laborativament i en equip.

El proper 16 de novembre apunta’t a la jornada formativa “Eines i metodologies per a millorar la productivitat del teu negoci” que tindrà lloc a la Fundació Clerch i Nicolau, C/ Nou 53 de Figueres.

En aquest taller teoricopràctic analitzarem com ens comuniquem i mostrarem estratègies i eines per a millorar la comunicació interna i externa en l’entorn professional. També veurem bones pràctiques per millorar la organització dels equips de treball. El taller està enfocat a autònoms, PIMES i petits equips de professionals.

Una de les metodologies de treball que es presentarà és el sistema SCRUM. Scrum és un marc de treball per a la gestió de projectes. L’objectiu és desenvolupar i crear un producte en un període determinat on un equip format per diferents persones treballen conjuntament per arribar a un objectiu comú.

Descarrega’t el programa aquí: PROGRAMA.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través d’ADRINOC:

Tel.: 972 50 30 88 (ext.191) – A/e: svidal@adrinoc.cat  Places limitades.