Jornada de formació “Pròxims passos en la comercialització, màrqueting i operacions, i simulació del teu negoci”

Data Publicat a Notícies

Aquesta jornada gratuïta tindrà lloc el proper dimecres 14 de febrer a Olot, a la Fundació d’Estudis Superiors (Can Monsà), i s’adreça principalment a empreses del sector turístic.

La jornada s’emmarca dins el projecte de cooperació Leader Natura en el qual participa ADRINOC i que pretén incentivar el desenvolupament socioeconòmic i turístic dels espais naturals protegits i les seves zones d’influència, tot fent-lo compatible amb la protecció i conservació de l’entorn.

El Model CANVAS, en què es basa aquesta formació, és una nova i senzilla metodologia que facilita l’anàlisi, reflexió, debat i disseny del model de negoci de la nostra empresa. Aquest model, ajuda a les petites i mitjanes empreses a definir una proposta de valor rellevant pels seus clients, decidir com la fan arribar al mercat, i quins recursos necessiten per generar un negoci rendible i sostenible en el temps.

Aquesta jornada serà la continuïtat de la que es va celebrar el 2017 però més pràctica i centrada en nous models de comercialització i màrqueting. A diferència de la jornada anterior, una jornada teòrica sobre els diferents canals de comercialització i promoció dels productes i serveis, aquesta serà més pràctica ja que s’utilitzarà el mètode de la “gammificació”, a través d’un simulador de negoci online. Descarrega’t aquí el PROGRAMA.