ADRINOC organitza la tercera Trobada Interdisciplinar de professionals en Teràpia Assistida amb Cavalls (TAC)

Data Publicat a Notícies

Dilluns 7 de maig a les 17 hores al centre d’equinoteràpia La Quadra de Vilamacolum (Alt Empordà), tindrà lloc la tercera Trobada Interdisciplinar de professionals en Teràpia Assistida amb Cavalls (TAC).

A la jornada es presentarà l’Associació ADEG (Associació d’Equinoteràpia de Girona) i el voluntariat en les teràpies i intervencions assistides amb cavalls. ADEG és una entitat sense ànim de lucre fundada el 2001 per a fomentar i facilitar l’accés de la Teràpia Assistida amb Cavalls (TAC) a totes aquelles persones a qui la teràpia pugui aportar un benefici físic, psíquic, social i ocupacional entre d’altres. Al final de la jornada es realitzarà una dinàmica de grup entre els professionals assistents a càrrec de Repte Territorial.

Aquesta jornada està dirigida a especialistes i professionals de teràpies assistides amb cavalls que disposin d’un esperit de voluntariat i que vulguin formar part d’un equip de professionals dedicats al món de la discapacitat i del cavall. La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia al correu electrònic: equestre@adrinoc.cat.

Per a més informació, us podeu descarregar el programa, aquí.